FOLIEDRUK

Het ontwerp wordt met een computergestuurde snijplotter uit gekleurde folie gesneden. Daarna wordt de folie met een hete drukpers op de kleding gedrukt. Door deze professionele druktechniek dekken de kleuren ook op donkere en felgekleurde kleding en behoudt de bedrukking zijn kleurechtheid, ook na meerdere wasbeurten. Er is een uitgebreid scala aan kleuren leverbaar.

VOORDELEN:
Snelle productie
Perfect voor letters en nummers
Perfect voor ontwerpen met 1 a 2 kleuren
Kleurvast

ZEEFDRUK

Direct druk: Bij deze techniek maken wij een zeefraam (een soort mal met jouw design) waardoor de inkt in kleur naar keuze gedrukt kan worden. Dit kan op nagenoeg alle soorten textiel zoals t-shirts, sweaters, polo's, jassen, tassen, caps. Hierna zal er een droging plaats vinden zodat de bedrukking niet verwijderd kan worden.

Plastisol transferdruk: Bij deze druktechniek word er eerst op een transferpapier (drager) gedrukt met inkt welke dan later d.m.v. een transferpers (hittepers) op textiel kan worden geperst. Vaak word hiervoor gekozen wanneer er veel kleine details in het design zichtbaar zijn.

VOORDELEN:
Designs met meerdere kleuren zijn geen probleem
Hoge kwaliteit
Zeefdruk transfers mogelijk op bijna elke stof
Duurzaam

SUBLIMATIE

Sublimeren van kleding houdt in dat een digitaal geprint logo of tekst door middel van een hittepers in de polyestervezel wordt gedrukt. Het bijzondere hiervan is, dat polyestervezels bij een bepaalde temperatuur open gaan staan. De inkt vergast onder invloed van diezelfde temperatuur en zakt vervolgens in de openstaande polyestervezel. Bij het afkoelen sluit de vezel zich weer waardoor de inkt is opgesloten in het shirt. Wij sublimeren jouw kleding via de sublimatie druk voor en door geheel Nederland.

VOORDELEN:
Professionele uitstraling
Haarscherpe resultaten
Bij polyester/ elastan (body fit) rekt de sublimatie druk mee met de kleding
Goed wasbaar en strijkbaar

BORDUREN

Bij deze techniek wordt met behulp van naald en garen versieringen of letters genaaid op textiel. Borduren is bij uitstek geschikt voor hoog polige stoffen als badstof en fleece. Een borduring heeft een chique uitstraling en is erg duurzaam, bewerking is mogelijk voor zowel tekst als een logo. De kleding kan op hoge temperaturen gewassen worden zonder dat de bewerking beschadigt.

VOORDELEN:
Luxueuze uitstraling
Kleurvast
Duurzaam en kwalitatief
Slijtvast

 
 

DIRECT CONTACT

DESIGN AANVRAGEN