CUSTOM SPORTSWEAR, ONTWERPT EN ONTWIKKELT PERSOONLIJKE SPORTKLEDING

Het is begonnen met een verzoek om een persoonlijk logo te ontwikkelen voor een top vechter van 8 jaar, de zoon van een kennis. Zo heb ik een ontwerp gemaakt voor een shirt en een short om in te kickboksen. Met zoveel succes en lovende reacties dat er direct meer verzoeken binnen kwamen. Het eerste ontwerp wilden we laten uitvoeren op kickbokskleding. Dit bleek echter een uitdaging. Wat betreft afname hoeveelheid, de kindermaat en uiteindelijk een veel te hoge prijs. Afname per set bleek niet mogelijk, tot mijn verbazing.

Mijn idee was… DIT KAN BETER! Ik heb contact gelegd met mijn familie op de Molukken (Indonesië). Daar had ik de vraag gesteld: kunnen jullie voor mij vechtkleding fabriceren en alle bedruk technieken toepassen? Dit was geen probleem en zo werd Custom Sportswear een feit met een vaste productlocatie op de Molukken (Indonesië).

Onze missie is het leveren van hoge kwaliteit aan stoffen, dit zorgt voor de beste printresultaten en een afname mogelijkheid van een enkele set. Onze doelen zijn om het voor iedere particulier mogelijk te maken om voor zichzelf of hun kids een unieke vecht outfit te laten ontwikkelen. Heb je een bedrijf, dan kan je bij ons shirts, shorts tot trainingspakken laten maken die mooi blijven, zelfs na tig wasbeurten. Het leveren van unieke ontwerpen van de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Onze eigen ontwerpstudio maakt het mogelijk om ideeën van onze klanten in korte lijnen te vertalen naar een bruikbaar ontwerp. Zo heeft Custom Sportswear sjablonen ontwikkeld als leidraad voor onze klanten om hun ideeën in te verwerken.

Heb je een idee voor jouw eigen customized sportkleding? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken zodat je jouw idee kan realiseren.
 
 

DIRECT CONTACT

DESIGN AANVRAGEN