PRODUCTIE KOSTEN

De kleding van Custom Sportswear wordt geproduceerd door ons eigen team op de Molukken (Indonesië). In een kleding werkplaats wordt de kleding gemaakt en bedrukt. Het hele productie proces wordt op één locatie uitgevoerd. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de 1e klas stoffen en materialen. Zo behalen we de beste kwaliteit bij het printen en bedrukken.

Minimale afname is per enkele set. Een set bestaat uit een T-shirt en een broekje of een trainingspak of een techsuit uitgevoerd in dry-fit of fleece stoffen. Het afnemen van grotere aantallen zorgt wel voor een verscherping van de prijs. Onze standaard kleuren zijn zwart en wit voor dry-fit stoffen, specifieke kleuren zijn beschikbaar en worden apart voor je besteld. Fleece kan in alle kleuren worden geleverd.


ONTWERP KOSTEN

Voor het realiseren van jouw eigen ontwerp ondersteunen we je graag. Jouw eigen input en creativiteit is bepalend voor de ontwerpkosten die we zullen rekenen. We verdelen onze ontwerpkosten in drie categorieën.

Categorie 1 Je maakt je eigen ontwerp en levert dit in .Pdf, .Ai of .eps bestand aan. Dan rest ons nog om een proefdruk opzet voor je te realiseren. Na goedkeuring kan gelijk over worden gegaan naar productie & levering.
Categorie 2 Je hebt een eigen ontwerp, maar dit is nog niet uitgewerkt in de juiste bestanden. Om tot een proefdruk te komen moet er nog bestanden worden omgezet. Als dit is gedaan kan worden overgegaan tot productie & levering.
Categorie 3 Je hebt een idee voor jouw eigen kleding ontwerp. Je levert dit in moodboard stijl aan. Wij gaan voor je aan de slag om een ontwerp te realiseren. Na een aantal opzets maak jij een definitieve keuze. Er wordt een proefdruk aangeleverd en we gaan over tot productie & levering.


PRIJS OPBOUW

Onze productie kosten willen we zo laag mogelijk houden. Al onze prijzen worden als volgt opgebouwd:

FOLIEDRUK
Instelkosten
Een kleur, meer kleuren of full color
Oppervlakte van de afbeelding
Aantallen (advies voor per stuk afname en enkelvoudig gebruik)

ZEEFDRUK
Instelkosten
Een kleur, meer kleuren
Oppervlakte van de afbeelding
Aantallen (gunstig vanaf 12 stuks, was vast)

SUBLIMATIE
Instelkosten
Elke print mogelijk in full color
Verwerking van sponsor logo’s
Aantallen (enkele set of grote aantallen)

BORDUREN
Instelkosten
Een kleur, meer kleuren
Oppervlakte van de afbeelding
Aantallen (enkel tot grote aantallen)

VERZENDEN

Al onze producten worden in Nederland verstuurd met DHL Parcel. Deze kosten zijn zichtbaar op je factuur. De kosten worden berekend aan de hand van de omvang van je bestelling. Zodra jouw bestelling klaar staat voor verzending wordt jij hiervan op de hoogte gesteld en kan je de zending volgen via het DHL tracking systeem.

 
 

DIRECT CONTACT

DESIGN AANVRAGEN